Kom je spelen?

Marjolijn en Mirjam verzorgen de programmering. Intussen staat de programmering voor 2019/2020 vast. Voor de vrijdagavond Irish Night boeken we niet te lang vooruit.

Wil je komen spelen? Geef het door op [email protected]. Je kunt daar ook een link naar de website kwijt en we verwachten een link naar een (demo)opname. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heb je een ander voorstel of een vraag, ook dan horen we graag van je.

Wat krijg je ervoor?

We beginnen pas! Dat betekent dat we voor het seizoen ’19/’20 geen reserves hebben opgebouwd en geen financiële risico’s aangaan. Zelfs een garantbedrag zal niet lukken. Daar staat tegenover dat de deuropbrengst vrijwel helemaal voor de artiest is (we halen alleen de kosten van het Folkpodium eraf). Neem contact met ons op om het nader te bespreken. De reguliere ticketprijs wordt in overleg bepaald. Kortingen en toeslagen blijven gelden (zie ‘tickets‘).

Wat je er ook voor krijgt is een mooi zaaltje (max. 100 personen) met een intieme sfeer. Het Torenlaan Theater draagt zorg voor barpersoneel en, als je dat wil, geluidstechniek inclusief bemensing. Folkpodium Zeist promoot je optreden via uitagenda’s, social media en eventueel andere kanalen.