Wie zitten er achter FPZ?

Marjolijn L’Herminez

“Als enthousiast hobbymuzikant heb ik al op de nodige podia gestaan. Met mijn band Cinnamon, Ierse folk, zijn we steeds op zoek naar mooie plekken om op te treden. Wat is dan leuker dan zelf een nieuw folkpodium te starten en zo ook een kijkje ‘achter de coulissen’ te nemen?!”


Mirjam Hendrikse

” Na 10 jaar bij BLØF actief geweest te zijn, ben ik de Rockacademie in Tilburg gaan doen (European Artist Management). Daarna heb ik 6 jaar samen met een vriend een boekingsbureau gehad voor met name Amerikaanse singer-songwriters. Bij een boeking voor één van mijn artiesten, raakte ik aan de mail met Liedeke. Dat klikte goed en zo raakte ik betrokken bij FPZ. Na artiest en boekingskantoor vind ik het leuk om het optreedgebeuren nu mee te maken vanaf de kant van de zaal”


Jouw naam?

“Jouw verhaal? Doe mee, maak het mee! Klik hier om je op te geven of meer te weten te komen.”


Ine van Loosdrecht, Elize Render, Heleen Kok, Suzanne Berends-Leeuw en Henk ter Voorde staan ons bij met de programmering, fotografie, administratie, promotie en samenwerking met het Torenlaan Theater.


Hall of fame


Jos Bouvrie 


Jos is in beginsel betrokken geweest bij de oprichting van FPZ. Momenteel is hij vanuit het Torenlaan Theater de coördinator van de FPZ-avonden.


Liedeke Boekhorst


Liedeke heeft haar activiteiten voor FPZ helaas moeten beëindigen. We vinden dat heel jammer en we bedanken haar voor het vele werk wat ze in FPZ heeft gestoken.