13-03-2020 / Job Alone & Friends – CANCELLED!

Job Cornelissen is zanger/ percussionist bij de Nederlandse eigenzinnige folk band Maalstroom. Ook speelt hij mee als gastmuzikant bij de Ierse band The Fiddle Case, als deze op het vasteland spelen. Als Job Alone vertolkt hij zijn eigen werk. Vaak krijgt hij hulp van anderen: Job Alone & Friends! Deze vrienden hebben allen hun sporen verdiend in de Ierse -en folk scene in Nederland, tijdens sessies en in bands als The Lowland Paddies, Daphne en Rumble In The Barn. Job neemt als zanger graag de rol van toeschouwer. De liedjes die hij zingt, van hemzelf of (traditionele) folksongs van anderen, hebben veelal een beschouwelijke invalshoek.

In 2018 kwam zijn eerste album uit, ‘CycleSongs’. Cyclesongs is opgenomen tijdens een aantal korte reizen in 2016/ 17 naar Ennistymon, County Clare, Ierland. Met de hulp van geweldige muzikanten en vrienden van The Fiddle Case, Sophie Ter Schure, Séverine Pigot en last-but-not-least Quentin Cooper,die ook de opnames heeft verzorgd, is er een langgekoesterde droom in vervulling gegaan!

Een concert van Job Alone & Friends is energiek, gevoelig en altijd uit het hart, songs & tunes met Ierse en Amerikaanse roots met een twist!

Luisteren: https://soundcloud.com/jobsolo

Tickets: Klik